Will Rogers Memorial Center Cattle Barn 1

Renovations to Cattle Barn 1 included a new floor slab and stall assembly with new utilities, insulated roof and walls and a new restroom addition. A new entry to the south was created, and a new food court was added. The north facade of the Cattle Barn 1 was rehabilitated to improve the integrity of the construction. The entry vestibule was water proofed and re-roofed to eliminate damage to the tile mural caused by previous water damage.

Project Size: 70,000 Square Feet

Location: Fort Worth, TX

Completed: 2018

Like What You See?

As a complete design studio, GHC offers all of the services necessary to fulfill your vision.

Contact Us Today

Related Projects

GROC (GRE) and TROC (SRF) Range

Combined Squadron Operations Facility at Hurlburt Field